dimecres, 25 de gener de 2012

Taller d' instruments musicals!

Avui a manualitats hem dansat a ritme de timbals, maraques, guitarres i altres artefactes! 

La dansa Africana ens ha fet passar una tarda d'allò més entringuda i divertida i ho volem compartir amb tots vosaltres!

Als extraescolars ens agrada molt fer coses maques per endur-nos a casa, però també ens interesa molt el procès que ens porta al resultat final! Apendre noves tècniques, experimentar i descobrir noves maneres de fer, és la part més important dels nostres tallers!És per això que avui hem destinat l'hora de taller a l'experimentació! Els més grans han remenat la capsa dels objectes reciclats i han investigat i descobert  els diversos sons que produeix una llauna i un plàstic, un cartró i una fusta... tot construint uns instruments d'allò més originals! 

Aquest tipus d'activitats més lliures tot i que amb la supervisió i ajuda dels responsables, de tant en tant són molt possitives per als nens, a part de que els hi encanta i s'ho passen pipa ajuden a estimular la imaginació i a resoldre problemes així que desprès de tot el procès... que tal si veiem els resultats?

Que començi el concert!
Els petits mentre esperem a fer-nos una mica més grans i gaudir d'aquestes dinàmiques tan divertides... hem fet unes guitarres molt xules amb capses de cartró i gomes elàstiques i un instrument de percusió amb capses de formatgets! 

MIREU, MIREU!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada